QUI SOM

Llagurt és una aposta per la qualitat, pels productes de la nostra
terra, que beneficia l’organisme i als paladars més exigents.

Projecte

Llagurt és la iogurteria líder a nivell català amb un concepte diferenciat de producte d’alta qualitat, de proximitat i saludable. Projecte emprenedor que no para de créixer i evolucionar.

Valors

La il·lusió, el treball en equip, la creativitat, l’emprenedoria i el compromís en el treball i el client. Donem molta importància al tracte proper, la transparència i el compromís social.

Salut

Llagurt utilitza com a base la recepta tradicional del iogurt fresc, natural, ecològic, cremós i respectuós amb el medi. És una bona font de proteïnes, de calci i vitamines B2, A i D. A més a més és protagonista la fruita fresca i des del 2021 tenim la nostra pròpia recepta d’açaí soft, un superaliment.

Projecte jove i emprenedor

Llagurt neix a l’octubre de 2010 de la mà de dues joves emprenedores gironines.

En menys d’un any ja havien obert el segon establiment i comencen el procés d’expansió per mitjà de franquícies i botigues pròpies. Avui Llagurt compta aproximadament amb 30 punts de venda.

Equip

Glòria Salomó

Co-fundadora i CEO

Hola! Em dic Glòria, tinc 39 anys i vaig néixer a Girona. El meu somni era tenir la meva pròpia empresa, treballar per mi, per provar-me i ser més lliure. Després d’un viatge als Estats Units, on vaig veure la idea, va néixer Llagurt, projecte que vaig muntar amb la meva amiga de l'escola Ingrid Rahola.

Llagurt ja té 12 anys i hem donat el màxim de nosaltres cada dia, en cada decisió per estar on som. En aquest camí hem crescut moltíssim, he après infinit a base d’errors i encerts i ha estat i és un viatge que dóna el sentit que vull a la meva vida, perquè per sobre de tot, em sento emprenedora. No puc ser una altra cosa perquè sóc això.

El meu somni és tenir un projecte fort, que millora any rere any i que aporta felicitat, salut i llibertat a franquiciats i clients.

Em sento animada i feliç d’aconseguir-ho. Amb molt per aprendre al davant i feina per fer però amb les idees cada cop més clares i el meu compromís 100%

Aniol

Responsable logístic i manteniment

Em dic Aniol i tinc 42 anys. He viscut des de l’inici la trajectòria del projecte i estic com a casa.

Les meves tasques són:
- Formació als nous franquiciats.
- Posada a punt dels establiments.
- Reparació i manteniment dels punts de venda.
- Obertures i tancaments.
- Muntatge d’esdeveniments.
- Enviament de comandes a tot el territori.

Molt content de participar en el projecte i compatir valors amb un gran equip. Sempre a punt per ajudar amb el que faci falta.

Sònia

Responsable departament comptable, laboral i noves tecnologies

Em dic Sònia i tinc 50 anys. Des dels inicis del projecte Llagurt, que estic vinculada, tant per amistat com per família.

El meu rang són els números i també és la meva passió, per tant, no m’ho vaig pensar gaire, on podria anar per aportar els meus coneixements i apostar per un projecte jove, de la terra i saludable, doncs al Llagurt.
Aquí estic, porto tot el tema comptable i financer de l’empresa, juntament amb la Glòria fem possible que tot funcioni. També he estat ajudant al departament laboral fent contractes, nòmines, etc. i formacions per les nostres botigues. Hi estic molt bé, em fan sentir com a casa i propers, al final amb l’experiència que tinc i maduresa no puc pensar on podria estar millor, fent el que m’agrada i amb la gent que m’estimo.

Coneix el nostre equip de botigues!